Обичам истинските хора,
чистите души,
тежките характери
в очите пълни с искри,
сърцето пълно с живот
душата с топлота,
дори след хиляди стени
разкриват свойта светлина,
но само на подбрани,
онез'... сродните души...
привличащи се в нищото,
за да се намерят в онзи час,
в който падаща звезда минава,
две очи се срещат в мрака,
две ръце оформят красота,
две сърца прилягат идеално
в хармонията на хиляди звезди
и само една луна.
Такива хора... среща ги съдбата
един единствен път,
и макар за малко
усещат сладостта на рая –
за първи и последен път.
Я.К
© Yana Все права защищены