Твоя бях до невъзможност!
Твоя бях, но не разбра -
всичко между нас е много сложно,
и всяка радост има си цена.
И грешна бях до безусловност!
И блудница нарече ме света...
Но може ли любов да е греховна
щом бият в ритъм двете ни сърца!?
Това наричам аз съдбовност,
когато срещнем се със теб в нощта
и хиляди звезди блещукат безразборно,
а две души откриват своя бряг!
© Пламена Владимирова Все права защищены
Благодаря за прочита!