13 нояб. 2004 г., 19:39

Съжалявам 

  Поэзия
1336 0 1

по повод стихчето на лолита "Недостъпна"

На момичето любимо
стихче в отговор и пиша
за думите студени
прошка да поискам.

Стихчето, наречено "Студен"
написано бе с умисъл една
света да разбере,
че сърцето ми е във беда.

За момичето любимо
думи тежки аз не мисля
на момичето любимо
искам да се извиня.

Думите, написани от мен
са начин да ти кажа само как
сърцето ми крещи за помощ
и душата ми ридае скришом.

СЪЖАЛЯВАМ МИЛИЧКО !!!! 

© Михаил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Надявам се да си открил чаканата помощ и вече сърцето ти да крещи само от радост...
Предложения
: ??:??