11 сент. 2005 г., 14:32

Съжалявам... 

  Поэзия
1165 1 2
Виновна съм,признавам,
за всички клевети и лоши думи.
Виновна съм,че те предавам
и скъсах всички връзки помежду ни.


Виновна съм,че лъгах безугледно
и радвах се,че страдаш от това!
Виновна съм,погледнато нагледно
и страшно съжалявам днес...Сега!


Съжалявам,че превърнах всичко твое
в спомени от пепел,болка и тъга!
Отричам се сега от всичко мое,
падам,немощна от цялата вина!


Върви си вече,забрави ме,
отърви се от подлото лице!
Не ме поглеждай!Остави ме!
Вече знаеш...Аз съм без сърце!

© Иринка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??