Съжалявам аз, съжаляваш ти.
И двамата започваме с думата"Прости".
Кажи ми как успяхме и двамата така
за миг да преобърнем всичко в любовта.
Може би омръзнахме си! Копнеехме за нещо ново,
но ръцете търсят твоите ръце в нощта.
И очите, пълни с тъга, свеждаме надолу.
По цигара палим, за да забравим обливащата ни вина.
И ето, че пак двамата сме си -
и хубаво, и лошо отново ще делим.
Знаем, че понякога кривваме от пътя си.
Но, каквото и да става, ръка за ръка ще продължим.
© Йорданка Василева Все права защищены