Съждение 2
Рефлексите, заврени вътре
още от Камбрия,
ни превръщат всеки ден
в рамапитеци...
даже нещо отгоре...
И словото Еволюция
попада под юрисдикцията
на Джунглата,
която не се интересува
от Милениуми и софтуерен прогрес.
Всеки купува индулгенции
с пари, легло,
или безсмъртието на душата си.
Та защо ли му е Душа,
когато тялото живее
без наслади, ферарита и Маями Бийч...
Друго нещо е, щом
тя е само по червило,
Джонито е много Уокър,
а фъстъците "шам"...
O, santa simplicitas?!
© Ангел Хаджипопгеоргие Все права защищены