Майчина усмивка,
свиден бащин дом.
От любов прелива
ведър хоризонт...
Спомени от детство -
грейнали жита -
изкласяват с трепет
нейде в паметта...
Шепот и молитва.
Щедър слънцесвет...
Майчина реликва,
бащински завет.
© Вилдан Сефер Все права защищены