Слънце пекна и прогони
всяка лоша мисъл.
Но една се сълза отрони,
никой я не искал.
Тя излезе от окото
и си тръгна сама.
Но чу се от ухото
мъката ни зла.
Отрони се и падна
в нищото, тук
между нас една -
не издаде звук.
© Иветтт Все права защищены