Летящи птици в мъничка сълза.
Едно дете протегнало ръка.
Самотен клоун търси светлина.
Лъчът небесен на една мечта.
Събрани пиксели от любовта
в ефирен образ на жена.
Душа поела пътя към звезда.
Безкраят е лишен от суета.
Сред синевата слънцето искри,
а той усмихнат пак върви.
Небето отразено в тъмните очи.
Сълза от щастие...
Там Вечността гори.
© Гедеон Все права защищены