22 окт. 2009 г., 22:56

Сълза 

  Поэзия » Любовная
621 0 0

Една сълза по лицето ми се стича

и прави си път към моето сърце.

То плаче, страда и се измъчва,

за теб, любими, за твоето щастие...

Зная, боли те, зная, че ще мислиш

дълго, до зори, за нашите минали

щастливи дни...

Но сега боли и душата ми скърби,

ще се върнеш, зная го, но откакто

замина ти, сърцето ми спря да тупти...

Сълзите и днес текат, гледам към

портала и чакам си мечтата,

да се завърнеш, да ме прегърнеш,

с много обич да ме изпълниш...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??