16 мар. 2005 г., 07:13

Сълза 

  Поэзия
1193 0 0
  Няма вече да те виждам,
  а все по-силно ще те искам,
  но няма да те имам.
  Затова нека се превърна във сълза,
  във очите ти да се родя,
  на лицето ти да израстя
  и върху устните ти да умра...

© Теодора Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??