2 авг. 2007 г., 11:26

Сълзата е сълза 

  Поэзия
804 0 7
Бавно стича се сълзата преродена
и със нова сила мъката чертае.
От сърцето капе тя сломена,
пътя си решава да познае.

От окото слиза тежко-тежко
и тъгата тя опитва без причина.
Родената от чужди грешки,
сълзата е сълза, за да изстине!

13.10.2006г.

© Николинка Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??