Сълзите ти - моята река на щастието.
Не ще получиш опрощение дори след тях,
не прощавам Аз, а Господ.
Помисли си.
Заслужаваш ли ти прошка от Него
или непростим е Твоят грях!?
Не зная - съдник не съм;
А как ми се искаше да бъда...
Сълзите ти - моята река на възмездието.
Не се срамувам от Твоята смърт,
ще умреш само Ти,
а болката в Мен доживот ще гори!
Заслужаваш ли Ти прошка от Мен!?
Не! Непростим е Твоят грях.
Аз вече Твой съм съдник;
А как ми се искаше да не бъда...
Сълзите ти - Твоята кръв по Мойта ръка.
Не ми се живее вече след Теб,
целият свят огромна е пропаст!
Аз ще живея винаги,
а отново не ще родиш се Ти!
Заслужавам ли Твоята прошка
или непростим е Моят грях!?
Не зная - Ти съдник си;
А как ми се искаше...
© Никой Все права защищены
Всеки човек е роден да обича и да бъде обичан, а най-големия Божи дар е прошката!
Поздрави и прегръдка, Ник!