Сълзи на любовта...
Само ако узнаеш колко време съм те чакала-вечността...
щеше да разбереш цялата радост изпълнила ме отвътре!
И точно заради това аз те дарявам с моите сълзи на любовта!
А ако днес една бяла гълъбица се отдаде на твоите криле и ръце-
Знай,че това е живота и съдбата ми, предадени от сърце и влюбени...!
Моите сълзи на любовта са само твои, само твои, само твои са сълзите...!
Само ако узнаеш колко време съм те копнеела-мечти и бъднини,
щеше да разбереш цялата радост и гордост изпълнили душата ми...!
И точно заради това аз те дарявам с тези сълзи на любовта ни...!
И след секунди целувам твоите сълзи...
© Лили Вълчева Все права защищены
Нежност благодаря ти за топлите и мили думи!Щастлива съм че си усетила емоцията!...Поздрави!
Ел...благодаря,благодаря,благодаря...!!!Прегръдки!!!
Благодаря ви!!!