Гледам сълзите народни,
болка душата ми обзема,
хора са гладни, слаби, бедни,
но на политика не му дреме!
А хората искат за себе си грижи,
но лидерът ги граби и потиска,
без милост стадото овце стриже,
но все не е доволен и още иска!
Политиците са даже безсърдечни,
леки жени били жертвите на насилие,
не желаят да станат добри, човечни,
омръзна ни нравственото им безсилие!
Когато са безотговорни - това става,
само се интересуват от егото свое,
не мислят даже за своята държава,
сал вегетират, затуй съм безпокоен!
© Георги Все права защищены