6 янв. 2007 г., 00:18

Съм 

  Поэзия
675 0 9

Искаш или не,

за добро или зло -

тук съм!

Вдигни очи - виж ме!

Протегни ръка - докосни ме!

Отвори сърцето си - усети ме!

В музиката нежна чуй ме!

Пролет съм!

Живот съм!

Любов съм!

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??