12 сент. 2008 г., 08:59

Съм 

  Поэзия » Другая
538 0 12
Небрежен съм, относно облеклото...
Педантен съм, относно точността...
Сметаната обичам, на живота,
надгарчането мразя, на греха.

Приятелите - знаят, че ме имат
на сто процента - цял, необратим.
За враговете си съм непростимост,
лютя им като гъст, отровен дим...

Навярно някой тук ще се усмихне...
Друг ще се намръщи може би...
Обичаш ли ме, зная, че ще свикнеш.
Изплаша ли те, бягай настрани.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??