22 мая 2008 г., 17:07

Съмнение 

  Поэзия » Восточные формы
822 0 9
 

СЪМНЕНИЕ

Дали е вярно,
че по-добре е късно
да изживеем
неща значими,
отколкото изобщо
без тях да минем?
Дали по-късно
ще има в нас все още
от онзи трепет
неистов, чуден -
във младостта изпитван?
Дали? Едва ли...

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??