В съня си аз сънувах, че сънувам.
По пътища безпътни, че пътувам.
И вятър в планината, че целувам.
А във реката облаци рисувам.
С гората станахме приятели.
Със птиците летях в простора.
Звездите бяха мои помагатели.
Навсякъде бе само фауна. И флора.
А весел звън на инструмент незнаен
със песента на птиците извива се.
И танц танцуваха дърветата омаен.
В съня си аз сънувах, че усмихвам се.
© Васил Все права защищены
Продължавай в същия дух!
Поздрав от мен!