В съня ми отново влезе.
С ръка лицето ми погали.
От очите ми сълзи се стичат, усещам идва краят.
Сега си с друг и те прегръща, обича те и те целува.
Какво остана за мен?!
Празнотата в сърцето и самотата в леглото.
Всяка вечер връщаш се в съня ми.
Моля се, искам, желая... никога да не отворя очи. Заедно ще бъдем отново!
Нали?!
© Пацо Все права защищены