Как лесно се събужда
заспалото сърце,
сложено във рамка.
Аз мислех, че е в кома,
а то тихо се тресе,
във унес, в нежна дрямка.
Спи, спи, сърце,
че с твоята наивност всеки
ще резне ангелското ти крилце
и ще останеш тъй навеки.
20.08.2011г.
© Александра Томова Все права защищены