Лети във пушек безтегловен,
анимационен,
облак образа покри.
И миг повторен преражда се в минута,
зави в одеялото мечти.
Забравен крясък, тласък
в изстинал пясък
стихва плач на дантелени очи.
© Мартина Стоянова Все права защищены