Вървя по непознати земи,
стъпвам плахо, но знам,
че ти ще си там и ме чакаш,
с копнеещи ръце за прегръдката ми.
По пътя съзирам непознати очи,
лица и хора с различни души,
подминавам ги безразлично устремен,
усещаш, че се доближавам до теб.
Сърцето забива още по-силно,
с всяка следваща крачка към теб,
очите въртят се игриво,
нетърпеливи да те видят пред мен.
Ето пред мене вече си ти,
спокоен съм, а не както преди,
окован в прегръдките ти оставам
и времето спира да се върти.
Отдалеч усилващо долавя се шум,
познатата аларма от часовник звъни
и всичко започва да бледнее пред мен.
Сън е било. Не искам да отварям очи!
© Джимбо Все права защищены