15 янв. 2010 г., 22:10

Сън 

  Поэзия » Любовная
617 0 2

Тази нощ ти дойде в съня ми.

Нещо лошо бе разстроило нощта ми.

Затича се и ме целуна,

погали ме и ме прегърна.

От очите ми сълза покапа,

беше топла и кристална,

чиста като любовта ни вярна.

 

 

На НЕГО...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??