22 мар. 2006 г., 21:07

СЪН 

  Поэзия
758 0 7

              СЪН

Ти идваш тихо в моя сън
лекичко почукваш на вратата
и само нощна птица там навън
крещи самотна в тъмнината.

Аз бавно се измъквам от леглото
и тръгвам с теб - къде не знам;
политам сред звездите и луната ,
защото знам че ти си там.

И двамата потъваме в забрава
и бродим цяла нощ навън,
но знай че да запомним трябва-
това е само хубав сън!

© Мими Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??