В зората на залеза виждам светът,
как бавно потъва и тлее мигът.
Разделям се с теб, дано си разбрал,
че грешно моят живот си живял.
Обръщам се, мрак от сянка обвит,
дали ще намеря пътя си скрит?
Тръгвам, не зная къде и кога,
за да стигна свойта звезда.
Оставям и теб, моя вярна любов
с твоята нежност, взел само твоя обков.
Да те виждам в съня и сънувам наяве,
само това... за мен ще остане.
Но следваш ме, както следвах те аз
и казваш “АЗ МОГА”, но с полуглас.
Силата даваш ми, давам на теб...
Любовта мълви, аз казвам... напред!
Душата... прободе на зората лъчът
и стопли я с нежност, любов и мигът,
във който исках и можех. Аз съм!,
остана вечен във краткия сън.© Янчо Все права защищены