Тази нощ сънувах водопад от звезди,
които посипаха косите ми бели.
Лунен прах покри земята изведнъж
и полепна по моите длани.
Стана светло и много красиво.
И потеглих в незнайна посока.
Около мен се въртеше светът,
като приказна малка планета.
© Румяна Маринова Все права защищены