Една целувка - щастие от рая.
Ръцете ти - най-нежната завивка на света.
Очите ти - ме карат да мечтая,
за любов, за страст и за кафе.
По тялото ти да се разпилея
иска цяла.
В един ритъм да са
моето и твоето сърце.
Сънувам пак и те мечтая.
Още малко остани, обичам те!
© Миглена Спасова Все права защищены