Сън било
Сънувах свързване със теб.
Сънувах двама ни политнали.
И, стиснал твойта в мойта шепа,
летяхме като изтребители.
Събудих празния си взор,
във който споменът пропадна
с начупения ни простор...
във свит юмрук на шепа хладна.
--
21.04.2012
>>прочит на автора
© Тома Кашмирски Все права защищены