Аз твоя съм, единствено в съня ти...
Единствено в съня ми ти си с мен...
И вмъквам се чрез него във ума ти,
където той за мъничко остава в моя плен...
Сънят за мен е свят безбрежен,
там мога лудо да летя...
Дори да посещавам всяко малко кътче
Отвъд света, дори и в твоята душа...
И ето, пада булото на мрака...
Нощта обгръща ни и чака да заспим...
И ето ме, аз също чакам
съня ти, за да те поканя да летим....
© Свещен Огън Все права защищены