Пръстите ти галят моята коса.
Топлият ти глас ухото ми гали
с трепетни слова.
„Скъпа моя, единствена моя!
Ти си моята добра половина,
моята сродна душа.
Само кажи и свят красив,
за теб ще построя.
Или останал сам и без надежда,
безпощадно ще руша.
Чудо е когато има любов
и две топли очи да откликват
на любовния ти зов.
Толкова дълго те търсих.
Скъпа моя, единствена моя!”
© Лиляна Стаматова Все права защищены