Сън сънувах, звездна песен,
с вятъра след тебе тичах.
С дъх на мед и огнен кестен
в празник с хляба на мечтите.
Топла, нежна - сън сънувах,
а бедрата ми - огнища...
Твоя да съм - нощ ще бъда,
прималял за мен да дишаш.
С тебе да съм всяка пролет,
в ябълка ще се превърна -
грях ще стана - миг отрова
в сънищата ще се върна...
© Дакота Все права защищены
Поздрав!