Сънувах, че ти завинаги си замина,
че в небето отлетя и отново ме подмина,
ти страдаше и дори сълзи видях,
в съня си плачех и за теб скърбях!
Чувствах силно напрежение и се вълнувах,
плачех на глас и дори бълнувах,
не спирах да изричам: "Остани!",
не спирах да повтарям: "Ти, прости!"
Събудих се нещастна посред нощ,
събудих се и в ръката държах нож,
бях готова в ада да горя,
за да върна теб, бях готова да умра!!!
© Елен Ривес Все права защищены