Сънувах усмихнати хора,
търсещи във вятъра опора.
Сънувах влюбени тела,
живеещи в тяхна си мечта.
Сънувах разпилени коси,
бягащи към златните гори.
Сънувах вихър от листа
как завладява града.
Сънувах, че дъжд вали.
Сънувах, че огън гори.
В миг отворих очи
и видях красота,
видях, че беше дошла есента!
© Кристияна Кръстева Все права защищены