Сънувах сън и чакам да се сбъдне,
преди да ти покажа, че ме има.
А дните се редят, безкрайно кръгли,
затворили във сферите си зима.
Залепнали са облаци от дъвка
по всичките прозорци и по прага.
И много много бавно се промъквам
да стигна до колата си на паркинга.
Припомням си цвета на цветовете
и пукам в мрака старите си смисли.
Заспивам, щом отвътре стане светло.
Обаче ти осъмваш, без да искам.
А дните се редят, безкрайно кръгли,
затворили сезони в свойте сфери.
Сънувах сън и скоро ще се сбъдне-
когато разбереш, че те намерих.
© Инна Все права защищены