Сънувах сън:
камбанен звън
и група хора.
Горещо вън,
студено в мен,
в краката ми умора.
Вървя сама,
държа в ръка
букетче бяло.
Една сълза
гори сега
на лявото ми рамо.
Сънувах сън.
Алармен звън
ме буди сутринта.
Олтарът празен
и аз сама -
останахме в съня.
© Ивелина Тодорова Все права защищены