Сънувай ме
автор:Елеонора Крушева
Сънувай ме, там съм само твоя,
като в приказка вълшебствам.
Обичай ме, кажи ми:тук си моя!
Отведи ме на звездно пътешествие.
Там, където любовта ни е значение
и ти и аз сами в най-светло ние.
Слети двама-пред Бога преклонение.
Само обич е. Сред звездите прегърни ме.
Сънувай ме! А денят ти да шепти:
живея този сън и само теб обичам.
И всеки миг любовта ни да множи,
че я нося будно във душата си!
© Елеонора Крушева Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници »