Превръщам се в импресия,
атлазен кон съм яхнала,
река буйна съм нагазила,
водни пръски ме изгарят.
Превръщам се в илюзия,
на чужд сън - прелюдия,
там любовта червена е,
но ласките - студени.
Повярвах, че съм истинска,
за триста коня смела,
кошмарите прегазила,
в река не се удавила.
© Мариола Томова Все права защищены