30 дек. 2011 г., 20:39

Съпружеско 

  Поэзия » Любовная
737 0 0
Мога да говоря за това -
колко много те обичам.
Мога да крещя без глас,
полудяла до отричане.

Облаците в моята глава
истински са, знаеш кой ги духа.
По-чаровно е, нали, така -
рошава... и не ми пука.

Мога всичко да напиша.
Всичко мога да разкажа -
за цените преподписани
и отгоре как сме плащали.

Колко върхове качихме.
Колко смях във сълзи давехме.
В колко битки победихме.
Двамата със тебе, знаем си...

В друг не вярваш, вярваш в мене.
Вярващ в моята усмивка.
Вярвам в любовта и в тебе.
Вярвам, че ще е завинаги.

Обещавам да не е
само на рожденни дни.
Обещавам ден и нощ
да ти правя добрини.

Обещавам ти, когато
остарееш някой ден -
в нашата хижа в планината
пак да пиеш чай със мен.

© Алида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??