Сърце човешко,
сърце тревожно,
сърце ранимо
и така сложно.
Когато някой те рани,
започваш да кървиш,
но искрата щом усетиш -
с пълна сила ти туптиш.
Сърце любящо и наивно -
кога в капаните ще спреш да падаш?!
Как да те предпазя и как да те науча
ти от болката на ада да не страдаш?!
Коварно трябва ти да бъдеш.
Да те направя властно искам аз.
Нека в живота спреш да губиш,
но и покажи що е да любиш в тоз час.
© Александра Василева Все права защищены