Сърце ранимо
Какво сърце... вярно, родолюбно...
За всички жали и боли,
за други дни все бленува,
за преданост и много добрини...
Погазена култура, народ един,
погазен морал... Накъде вървим!?
Политици тъй безлични,
кога ли, кога сили ще сплотим!?
Сърце, сърце... вярно и ранимо...
Колко ли са за измяна?...
Сърцата ваши, ех, дали
жадуват днес, като мен промяна!?...
© Елена Калчева Все права защищены