1 февр. 2011 г., 18:00

Сърцето... 

  Поэзия » Любовная
820 1 0

Сърцето страда от липса на внимание,
то трябва за някой да тупти.
Да се учестява, да спира и от време на време да кърви.
То трябва да се чувства живо, да лети.
Някой да го топли,
да го вледенява, да боли.
После ледовете да топи.
Някой трябва да го съживи,
сърцето иска да тупти.
Накараш ли го да се чувства живо,
то ще ти се отблагодари.
Ще ти го каже вечер,
щом легнеш на моите гърди...

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??