Откакто съм без теб - обичам дъжда и мразя света.
В мен странно чувство на тревога напира.
Чудя се, сърцето ми защо не спира?
Нима има смисъл да тупти?
Само, отхвърлено и без любов осъдено да живее.
Недей тъжи, сърце, недей се страхува, сърце!
Бъди силно, дъжда отхвърли и слънцето приеми.
© Димитрина Русенова Все права защищены