Нали си знаеш, няма правила,
в емоциите на моето Обичане -
Достатъчно ми е, че Любовта
е примата на нашето привличане.
Което повече е от една вселена,
в която празнотата тържествува -
Не съм поет, но пак творя поема,
в която пак сърцето мое теб целува!
25.10.2023.
© Георги Каменов Все права защищены
Мерси, Ничка.