Море от сълзи е сърцето,
когато бие устремено
към погледа на ново време,
на нови приказки смирени.
Това сърце дерзае топло,
тупти за новата промяна,
поглежда – нежно и самотно -
и вижда истината пряма.
Не е нормално да си искрен,
да пееш с птиците незрящи,
но е красиво и лъчисто –
като сърцето ми туптящо.
© Нико Ников Все права защищены
Поздрави от мен !