Планини гиганти в сърцето на Родопа,
лежащи на това място, те заспиват.
Нощта става и танцува танци,
които ние можем само да мечтаем.
Украсените дървета пренасят
сребърни снежики на всеки клон.
Басейните на долините,
където звукът от водното ехо е вик...
но ние не го чуваме.
© Фреди Все права защищены