Смъртта е жива,
когато умираш с мечти,
смъртта не загива,
щом си отиваш, но не и душата ти,
смъртта е милостива,
когато грее любовта,
смъртта е хладнокръвна,
щом тънеш в самота,
смъртта се усмихва,
когато и ти се смееш,
на смъртта огънят не затихва.
Ако да я обичаш умееш,
смъртта ти се врича,
ако я обикнеш ти,
смъртта от теб не се отрича,
ако пресушиш нейните сълзи.
© Лилия Все права защищены