Вълшебството на любовта пленява
попадаш бързо в лудата й страст,
но болката душата заклеймява,
ако останал си във нейна власт.
Сърцето нежни пориви изпраща
напира, иска да те прероди,
но спомена горчилката разклаща
от ужаса на миналите дни.
И как да спреш вълните във очите
десети бал – не буря, ураган,
защото веч не вярваш във мечтите,
а гинеш сам от мъка обладан.
05.07.2006г.
© Поли Все права защищены
Пожелавам ти много обич и щастие