Сърцето ми иска да разбере...
какво се случва със всички...
объркващи неща тук и там...
по света, в живота, в човека...
Но знам, че когато му дойде
времето за всичко има обяснение...
Днес и сега, знам и откривам
достатъчно в теб, песен моя...
И нищо друго не ми е нужно...
В нотите и гласа ти е всичко...
Тук и там, по света и в живота...
там е светлината и смисъла...
Днес знам, че съм себе си...
Днес, знам, че на воля рисувам...
и откривам съкровено всяка...
една стъпка, в това че...обичам...
И всяка една е чувство,
всяка една е луда емоция...
Една пулсираща в мен...
песен, която тихо пее високо...
И вече няма на слънцето да
преча с лъчите си да ме огрее...
Няма и да преча на дъжда ти...
да ме прегърне, когато е тъмно...
Ти си очите, слуха, сърцето...
и вдъхновението ми, затова...
като птичка, свиреща на пиано
мечтая, небе мое, все да летиш...
© Лили Вълчева Все права защищены
Катя, Вел, Ангел, Ел, Пепи, Гавраил - прегръдки огромни за всички!
Радвам се, че сте част от моя свят!
Ел, приятелко прекрасна - липсваш, по често ни навестявай!
Вел - ...не знам какво да ти кажа...благодаря е малко...