Сред пяната на морските вълни,
сърце рисувам в пясъка на плажа.
Така оставям моите следи
в послание, което да разкажа.
А може би, за да го подаря
това сърце, защото в необятност,
се ражда жаден порив за мечта,
която на морето е понятна.
Ала морето със стихийна власт
и следваща вълна пак го изтрива.
Дали разчете земната ми страст,
щом неговата карма с мойта слива!
© Данаил Таков Все права защищены